Мера у свему и по мери свих
"nsz.gov.rs ", 8.11.2017.

“Добро дошли - добрима дошли“, прва је порука којом дочекују клијенте у компанији КМН, правећи им фантастична јела по рецептима старих мајстора. Са изузетном пажњом и посвећеношћу са нама је разговарао и власник ове породичне фирме, управо онако како годинама уназад и води свој бизнис.


Опширније >>>

Прича из нове књиге "Спомени, дужи од живота"
"Политика ", 15.01.2017.

Зелене очи стрине Крстине, ко неки сјајни бисери, и румен у образима од ватре коју е имала, украсили су суморну болничку собу с изанђалим чаршовима и излизаним ћебадма окрзалиг ивица. Смештише је тујнак иако се опирала д-иде у болницу...


Опширније >>>

Здравица Грешног Милоја сестрићу Виктору Троицком
"Политика ", 05.01.2017.

Како је на венчању српског тенисера текло слово добродошлице из главе његовог тече Милоја Стевановића.


Опширније >>>

Овако послује српски домаћин
"BIZLife", 7.11.2016.

Од радње од 16 квадрата до озбиљног бизнисаВласник фирме КМН Милоје Стевановић из Чачка, деведесетих година када је нашој земљи уведен ембарго, проценио је да ће се друштвене фирме урушити и одлучио је да послуша савет свог деде и да се уз Божју помоћ узда “усе и у своје кљусе“ – да оснује своју фирму.


Опширније >>>

Чачански предузетник прода дневно чак 8 тона готових јела
"Информер", 31.12.2015.

Предузетник Милоје Стевановић из села Горачићи у Драгачеву у својој породичној фирми КМН дневно произведе између 2.000 и 8.000 килограма готових јела. И све што направи прода!


Опширније >>>

Да ли је могуће помирење у Српској православној цркви
"Политика ", 20.12.2015.

Патријарх Иринеј посаветовао „грешном Милоју” кајање и овај одлучио да се осами, преиспита, исповеди и покаје за све што нађе нечисто у својим речима, мислима и делима, наводећи да је Крститељ казао у множини: „Покајте се, јер се приближи царство небеско!”


Опширније >>>

Стари и нови греси грешног Милоја
"Политика ", 02. новембар 2015.

У размаку од 27 година, Милоје Стевановић (1949) из драгачевских Горачића искључен је и из Савеза комуниста Србије и из Српске православне цркве, и једини је Србин са таквим животописом. Записе из штампе, документе и сведочења о оба догађаја сабрала су његова унучад, шесторо од две кћери, и то у једној књизи, па по томе ни њој нема равне.


Опширније >>>

50 најјачих породичних фирми у Србији
"Блиц ", 19. април 2015.

Србија деведесете углавном памти по ратовима и лошем животу. Међутим, један број људи је управо те године препознао као време за нови почетак за њихове породице.Приче су, тако, упркос различитим афинитетима власника, ипак сличне.


Опширније >>>

Домаћа храна у центру Београда
"Економетар ", фебруар 2015.

Милоје Стевановић направио је од мале пиљаре у Чачку успешну породичну фирму за производњу и продају хране. Обезбедио је посао за своју породицу, 120 запослених и више од 500 домаћинстава која су добављачи КМН-а. Дневно се произведе око 1.700 килограма хране за више од две хиљаде муштерија. Од пре три године послује и у најстрожем центру главног града


Опширније >>>

Ништа без кашике
"CafeBar horeca network ", јун-јул 2014.

Кухињица, Експрес лонац, Кашика, Домаћице, Кантина, Чорба хоусе, Моја кухиња, Балкан експрес, Укус, Цулина... Експрес ресторани враћају се у моду на велика врата. Иако популарност пљескавица, пица, гироса, бургера и других врста брзе хране не јењава, све је више локала који својим гостима нуде нешто „на кашику” по веома приступачним ценама


Опширније >>>

300 бројева Малог кувара
"Данас, Мали Кувар ", 13. децембар 2013.

... Данас, један други Оскар, алијас Мирко Мацура, у Београду Чашћава госте, пријатеље, све љубитеље доброг залогаја; Грешни Милоје (КММН) је створио најреспектабилније кетеринг агенције у Чачку и Београду; класичне баклаве и тулумбе Балкан баклаве у Београд је донео Мустафа. Тиме смо се сладили на начин што је у странама које следе.


Опширније >>>

Магија домаће кухиње
"Данас, Мали Кувар ", 4. октобар 2013.

Тек, на само 16,5 метара квадратних настала је породична мануфактура. Ћерке Катарина и Марија, супруга Нада, Милоје наравно, и ето чаробне формуле: КММН. Почело је са припремањем домаће хране, стигло се и до Београда, а онда су гладни а жељни посетиоци (посетитељке нарочито, у ово данашње време жене све мање кувају!) Милоја натерали да отвори и један мали (али увек препун) експрес ресторан


Опширније >>>

Отварање "Renault" салона у Чачку - "Јевтовић ауто"
Чачак

Чачак - чудо чедно
"Данас, Мали Кувар ", 2. август 2013.

Ко је правио шпорете што су канда господарили целом бившом државом („Слобода“) морао је да зна како се ти шпорети користе. Чачани су знали за струју, Смедеревци нису. Ето, синоним за дрва постало је Смедерево, за струју Чачак.


Опширније >>>

Бранимо Србију
Београд, Трг републике, 8. април 2013.

Прослава 75 година oновне школе "Милица Павловић"
Чачак

Отварање Мерцедес-Бенз салона ”ЈЕВTОВИЋ КАРС”
Чачак

На отварању Мерцедес-Бенз салона ”ЈЕВРОВИЋ КАРС”, гости су послужени КМН специјалитетиma.


Погледајте галерију >>>

Коктел у Дому културе
Чачак

Приредили смо многобројне закуске за конгресне, привредне, културне, спортске манифестације.


Опширније >>>

„Katakomba“ na planini Jelici
"Данас", 23. maj 2012.

У Лозници код Чачка, прекјуче је на Празник преноса моштију Светог Николаја - летњег Светог Николе, освештана црква-брвнара посвећена овом мирликијском светитељу и чудотворцу.

Ктитори цркве су чачански привредник Милоје Стевановић, у јавности познат и као Грешни Милоје и његова супруга Нада. Они су „своје имање у Лозници са свим грађевинама и задужбином - Црквом Светог Николе, даривали српском и светосавском роду“, како пише у Повељи, коју су с кључевима предали „свом духовном оцу владици рашко-призренском и косовско-метохијском у егзилу Артемију“.


Опширније >>>

Једини Србин кога су избацили из СК и СПЦ
"Данас", 25. јануар 2012.

Милоје Стевановић из села Горачићи код Гуче имао је сасвим необичну животну судбину

Пре мене из Српске православне цркве искључен је само Васа Пелагић, али он је имао свештенички чин. Ја немам тај чин, па неки званичници СПЦ кажу да сам ја први. Тако да ви имате част да седите са најгорим Србином од Светог Саве наовамо. Једини сам који је избачен и из Комунистичке партије и из Српске православне цркве. Коментар неких људи који су чули моју судбину био је: Јадан човек, нико га неће!


Опширније >>>

Сваког дана као за славу
"Политика", 6. децембар 2011.

Како је Милоје Стевановић запослио 100 радника и 200 сељака и отворио дућан у Београду - чланак објављен у дневнм листу Политика.

Чачак - Предузеће КМН из Чачка отворило је почетком новембра специјализовану продавницу својих проивода у центру Београда. Долазак на тржиште престонице узима се као симбол напретка овог колектива који кува и готови народна јела. Милоје Стевановић, власник КМН-а, каже да је за оснивање дућана у главном граду најзаслужнија група старих потрошача.

Опширније >>>

Освештање локала у Београду

Отварање локала у Београду, отпочело је молитвом - освештањем локала.

ВИДЕО ПРЕЗЕНТАЦИЈА >>>

Sredom, petkm i u vreme praznika kod nas mozete naci i posna jela